Afbestillingsfrist

Vi gør vores yderste for at opfylde dine forventninger. Alligevel kan det ske, at du ikke er helt tilfreds, hvilket vi finder meget uheldigt! Derfor giver vi dig mulighed for at returnere de varer, du har bestilt, inden for 14 dage efter modtagelsen.
Din fortrydelsesperiode starter dagen efter leveringen (med flere produkter i én ordre dagen efter levering af det sidste produkt).

For at gøre det så nemt som muligt for dig beder vi dig om at gennemføre følgende trin:

  1. Hent returformularen
  2. Udfyld formularen fuldstændigt. (Når denne formular ikke er udfyldt fuldstændigt, kan vi ikke behandle anmodningen om returnering).
  3. Send pakken (med track & trace-kode) og den fuldt udfyldte formular til den adresse, der er angivet på returformularen.
  4. Send os en e-mail med dit ordrenummer, de produkter, du returnerer, og track & trace-koden, så vi kan spore din returnering.

For at få en vellykket tilbagebetaling skal produktet opfylde følgende betingelser:

- Produktet skal være i original stand.
- Produktet må ikke vise tegn på brug.
- Bemærk: Produkter, der er specialfremstillede, som f.eks. egne fotomalerier, kan ikke returneres.

Vi forbeholder os ret til at afvise en tilbagebetaling, hvis produktet er beskadiget eller ikke er i sin oprindelige stand på grund af omstændigheder uden for vores kontrol. Sørg for, at din returnering har en track & trace-kode. Du er ansvarlig for sikker forsendelse.

Efter modtagelse af returneringen tilstræber vi at refundere pengene inden for 5 arbejdsdage, forudsat at pakken er i god stand.

Annullere en ordre

Vil du gerne annullere eller ændre din ordre? Send venligst en e-mail til info@happydiamondpainting.dk med anmodning om at ændre eller annullere din ordre.

Vi kan desværre ikke garantere, at det stadig er muligt, og hvis det ikke er muligt, vil jeg gerne henvise dig til den lovpligtige fortrydelsesfrist på 14 dage, som starter fra det øjeblik, du modtager din ordre derhjemme.

I dette tilfælde kan du returnere din ordre og få pengene tilbage.


Bemærk venligst: dette gælder ikke for Diamond Painting med eget foto.